logo skc

Миахел Раковиц о колонијализму, рату, стварању непријатеља и пљачки музеја
УТОРАК, 3. ЈУЛ У 19.30 ВЕЛИКА САЛА
КОНКУРС МЕЂУНАРОДНОГ САЛОНА СТРИПА 2024.
РОК ЗА СЛАЊЕ РАДОВА: ДО 10. ЈУНА 2024.
40 ГОДИНА ИСТРАЈНОСТИ
МИМАРТ 40
ЦИКЛУС ИЗЛОЖБИ: АФИРМАЦИЈА МЛАДИХ / СТУДЕНТСКЕ ИЗЛОЖБЕ
ДО 3. ЈУНА

Концерт студената фагота ФМУ

nikola_cvetkovic_69.jpg

ПОНЕДЕЉАК, 17. ЈУН У 19.00 ВЕЛИКА САЛА

Класа: Иван Јотић, доцент; уметнички сарадник: Драгана Раић

наступају: Никола Цветковић, Јулија Кривошић и Роберт Балинт

програм: Фаш, Тансман, Пјерне, Вајзенборн

Никола Цветковић (2001) основно и средње музичко образовање стекао је у Музичкој сколи у Нишу у класи проф. Ђорђиа Алађозовског. Тренутно је студент четврте године основних студија фагота у класи проф. Ивана Јотића. Остварио је сарадњу са бројним професионалним и академским оркестрима у држави и региону као што су:  Симфонијски оркестар РТС, Оркестар Народног позоришта у Београду, Оркестар позоришта на Теразијама, УА Станислав Бинички. Стипендиста је Министарства одбране Републике Србије.

Јулија Кривошић (1997) фагот почиње да учи у 10. години у класи проф. Петра Ристића. Под менторством проф. Мирка Исаеског и проф. Маријана Милошевског завршава основне студије на ФМУ у Београду. Похађала је мајсторске курсеве код Густава Нуњеза и Роберта Ђакаље. Тренутно је на мастер студијама из фагота код проф. Ивана Јотића и на мастер студијама из камерне музике код проф. Горана Маринковића.

Роберт Балинт (2003) дипломирао  је у СМШ „Јован Бандур“ у Панчеву, одсек фагот, класа проф. Алекса Маринковић. Тренутно студира на Факултету музичке уметности у Београду, у класи проф. Ивана Јотића

Редовно наступа као солиста и као камерни музичар. Добитник је преко стотину награда на националним и међународним такмичењима. Као члан Регионалне дечје филхармоније, наступао је на концертима на Ташмајдану и у „Сава центру“, под  диригентском палицом Бојана Суђића и Љубише Јовановића.  Учествовао је у снимању  документарног филма о раду Регионалне дечје филхармоније. Троструки је добитник Покрајинске награде за постигнуте изузетне резултате у области уметности 2015. и  2019, као и 2020. за област музике.

gallery1 gallery1 gallery1

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account