logo skc

Миахел Раковиц о колонијализму, рату, стварању непријатеља и пљачки музеја
УТОРАК, 3. ЈУЛ У 19.30 ВЕЛИКА САЛА
40 ГОДИНА ИСТРАЈНОСТИ
МИМАРТ 40
ЦИКЛУС ИЗЛОЖБИ: АФИРМАЦИЈА МЛАДИХ / СТУДЕНТСКЕ ИЗЛОЖБЕ
ДО 3. ЈУНА
КОНКУРС МЕЂУНАРОДНОГ САЛОНА СТРИПА 2024.
РОК ЗА СЛАЊЕ РАДОВА: ДО 10. ЈУНА 2024.

Sve moje boje

c_1100_0_16777215_00_slike_19_05_sve-moje-boje.jpg

SREDA, 8. MAJ U 20.00 VELIKA SALA

Veče autorske muzike - Dalida Grmuša i COELUM

učesnici: Dalida Grmuša, klavir, Lutvija Antić, violina, Zorana Matić, flauta, Anamarija Ilić i Aleksandra Bengin, violončelo

program: Stana; Sudabe; Jesam li...?; Šumsko dete, klavir četvororučno; U vrtlogu snova, klavir i violončelo; Prosvetljenje, klavir i violončelo; Beskrajno, klavir, violina i violončelo; Muzika je moj pokretač, klavir, violina i dva violončela; Mračna fantazija, klavir, violina i dva violončela; Snovi, klavir, violina i dva violončela; Balkansko srce, klavir, violina i dva violončela; Kada vetar govori Sloboda, klavir, violina i dva violončela; Nestao, klavir, violina i dva violončela; Sloboda, klavir, violina i dva violončela.

Muzika Dalide Grmuše nastaje kao prirodni umetnički izraz, iz želje da je podeli i proživi sa drugim ljudima. Ne nastaje samo kao potreba izražavanja u određenom žanru, već kao muzika trenutka i doživljaj inspiracije, tako da ima karakter improvizacije i slobodnu formu.

Dalida Grmuša je rođena u Sremskoj Mitrovici. Nižu muzičku školu završila je u klasi prof. Gordane Malinović, srednju u klasi prof. Zlate Maleš, FMU je studirala na odseku za klavir u klasi prof. Nenada Radića.

Dobitnica je mnogobrojnih nagrada u zemlji i inostranstvu. Pored klasične muzike, koju obožava, Dalida se pronašla i u komponovanju sopstvene muzike, želeći da publici tako prenece celo svoje biće koje nesebično daje kroz muziku. Izvodeći svoju autorsku muziku, nastupa već 11 godina širom Srbije.

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account