logo skc

ПУТОВОЂЕ – приче о писцима
ПЕТАК, 13. ОКТОБАР У 19.00 ВЕЛИКА САЛА
НОВА ПРЕДМЕТНОСТ
СРЕДА, 18. ОКТОБАР У 19.00
20. МЕЂУНАРОДНИ САЛОН СТРИПА
Од 28. септембра до 1. октобра 2023. године.
Александар Станковић: Из своје коже: Живот с депресијом
ПЕТАК, 20. ОКТОБАР У 19.00 ВЕЛИКА САЛА

POČETAK LETA

ČETVRTAK, 22. JUN U 20.00

VELIKA SALA

Veče poznatih arija i dueta iz opera i opereta Mocarta, Verdija, Čajkovskog i Lehara
Jovana Belić, sopran / rođena u Beogradu gde je završila srednju muzičku školu „Stanković”, odsek solo pevanje. Diplomirala je na fakultetu Muzičke umetnosti u Beogradu. Osvojila je više prvih nagrada na Republičkom takmičenju Srbije i bila je član Operskog studija Fakulteta Muzičke umetnosti kao i Operskog studija Narodnog pozorišta u Beogradu.
Ljuban Živanović, tenor / Rođen u Lučanima a svoje muzičko obrazovanje nastavlja u srednjoj muzičkoj školi „Stanković“ (Beograd), odsek solo pevanje, a zatim i na muzičkoj akademiji u Manhajmu (Nemačka), gde je diplomirao na odseku solo pevanja. Debitovao je u Mocartovoj operi „Čarobna frula“ u ulozi Tamina i višegodišnji je laureat i dobitnik prvih nagrada na Republičkom takmičenju pevača u Srbiji i takmičenju „Lazar Jovanović“ u Beogradu.
Marijana Kalinić, pijanista / diplomirala je na FMU u Beogradu 2004. godine u klasi prof. Deane Pataković. Od 2005. godine radi u nižoj muzičkoj školi kao nastavnik klavira. Nastupala je u Beogradu i širom Srbije kao solista i korepetitor.

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account