logo skc

Миахел Раковиц о колонијализму, рату, стварању непријатеља и пљачки музеја
УТОРАК, 3. ЈУЛ У 19.30 ВЕЛИКА САЛА
40 ГОДИНА ИСТРАЈНОСТИ
МИМАРТ 40
ЦИКЛУС ИЗЛОЖБИ: АФИРМАЦИЈА МЛАДИХ / СТУДЕНТСКЕ ИЗЛОЖБЕ
ДО 3. ЈУНА
КОНКУРС МЕЂУНАРОДНОГ САЛОНА СТРИПА 2024.
РОК ЗА СЛАЊЕ РАДОВА: ДО 10. ЈУНА 2024.

(Ne)klasičan koncert(pt)

ČETVRTAK, 25. JUN 2015. u 20.00

VELIKA SALA

Drugi po redu  „(Ne)klasičan koncert(pt)’’ nastavlja sa istraživanjem na polju izvođenja klasične muzike.  Moderan repertoar, netipičan odabir instrumenata, izvođenja praćena video-radom predstavljaju istraživanje u domenu forme i novog zvuka.
Program: Robert Mucyinskz, Joseph Horovitz, Russell Peterson
Izvođači: Nataša Perazić Vrzić, Mihailo Samoran i Stanislava Jeftić Protić
Nataša Perazić Vrzić – flauta. Diplomirala na FMU u klasi prof. Ljubiše Jovanović. Odlazi na postdiplomske studije u klasu Julije Galjego na Escola Superior de Musica de Catalunya, Barselona. Specijalističke studije u Beogradu upisuje 2010. godine. Usavršavala se i u Njujorku kod prof. Džudit Mendenhol. Bila je stipendista World Youth Simphony Orchestra, SAD. Dva puta je bila dobitnik Dositejeve stipendije Ministarstva za omladinu i sport Republike Srbije.
Mihailo Samoran – klarinet. Diplomirao je i specijalizirao na FMU u Beogradu u klasi prof. Ante Grgina. Trenutno je student doktorskih izvođačkih studija. Pohađao je majstorske kurseve profesora Jiržija Hlavača (Češka), Mišela Letjeka (Francuska) i Aleksandera Nojbauera (Austrija).
Stanislava Jeftić Protić – klavir. Diplomirala na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi prof. Biljane Gorunović i Jokut Mihailović. Usavršavala se u Francuskoj na Ecole Normale de Musique de Paris - Alfred Cortot  u klasi prof. Germain Mounier i magistrirala na CNR de Versailles u klasi prof. Francois Chaplin.

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account