logo skc

Александар Станковић: Из своје коже: Живот с депресијом
ПЕТАК, 20. ОКТОБАР У 19.00 ВЕЛИКА САЛА
ПУТОВОЂЕ – приче о писцима
ПЕТАК, 13. ОКТОБАР У 19.00 ВЕЛИКА САЛА
20. МЕЂУНАРОДНИ САЛОН СТРИПА
Од 28. септембра до 1. октобра 2023. године.
НОВА ПРЕДМЕТНОСТ
СРЕДА, 18. ОКТОБАР У 19.00

Trio Look @ Susan na 14. Međunarodnom festivalu harfe u Beogradu

SREDA, 6. MAJ. 2015. u 20.00

VELIKA SALA

U sredu 6. MAJA u velikoj sali Studentskog kulturnog centra u Beogradu nastupiće Trio Look @ Susan s početkom u 20 časova. Ovim koncertom će se ujedno i zatvoriti 14. Međunarodni festival harfe u Beogradu. Program čini muzika za violu, flautu i harfu britanskih autora a većina kompozicija će biti premijerno izvedena pred srpskom publikom. Ulaz na koncert je slobodan.

Trio Look @ Susan formiran je 2014. godine a čine ga harfistkinja Mina Marinković, flautista Aleksandar Jovan Krstić i violista Rastko Popović. Trio beleži uspešne koncerte u sali Dečijeg kulturnog centru u Beogradu, Muzičkoj školiStanković, Sali gimnazije Takovski ustanak u Gornjem Milanovcu, Muzičkom paviljonu Cvijeta Zuzorić u okviru festivala Kult kao i na 13. Međunarodnom festivalu harfe u velikoj sali Studentskog kulturnog centra u Beogradu. Nakon uspešne serije koncerata sa Francuskom muzikom za flautu, violu i harfu trio je za koncerte u 2015. godini pripremio Britansku muziku za violu, flautu i harfu. U pitanju je atraktivan program sa delima značajnih kompozitora XX veka. Pored Elegiac trija Arnolda Baksa koji je jedan od stubova repertoara za ovaj sastav, publika u Studenstkom kulturnom centru imaće priliku da po prvi put čuje dela Vilijama Matijasa i Džonatana Lojda, kao i originalni aranžman Britnove kompozicije Lachrymae koji je za violu i harfu priredila Mina Marinković.

Međunarodni festival harfe u Beogradu organizuje Udruženja harfista i prijatelja harfe Srbije a realizuje se zahvaljujući velikom entuzijazmu glavnih organizatora Dijane Sretenović, Ivane Pavlović, Milene Stanišić i Ljiljane Nestorovske.

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account