logo skc

Миахел Раковиц о колонијализму, рату, стварању непријатеља и пљачки музеја
УТОРАК, 3. ЈУЛ У 19.30 ВЕЛИКА САЛА
ЦИКЛУС ИЗЛОЖБИ: АФИРМАЦИЈА МЛАДИХ / СТУДЕНТСКЕ ИЗЛОЖБЕ
ДО 3. ЈУНА
КОНКУРС МЕЂУНАРОДНОГ САЛОНА СТРИПА 2024.
РОК ЗА СЛАЊЕ РАДОВА: ДО 10. ЈУНА 2024.
40 ГОДИНА ИСТРАЈНОСТИ
МИМАРТ 40

Реситал

rezeda_valeeva_1_34.jpg

ПОНЕДЕЉАК, 15. МАЈ У 19.00 ВЕЛИКА САЛА

Резеда Валејева, флаута

Мери Бојић Радојчић, клавир

Програм: Бах: Соната у Е-дуру;  Тактакишвили: Соната; Санкан: Сонатина; Видор: Свита оп. 34

Резеда Валејева рођена је 2001. године у Казању, Русија. Студенткиња је 3. године ОАС на Факултету музичке уметности у Београду, у класи проф. Љубише Јовановића.

Своје музичко образовање започиње у Казању, наставља у Тивту, па у Београду, где и завршава средњу Музичку школу „Коста Манојловић“ у класи проф. Александра Буркерта.

Током свих година свирања флауте активно учествује у многобројним радионицама и школама флауте, као и мастеркласовима које су водили еминентни флаутисти светског гласа. Такође учествује на међународним и државним такмичењима. Сарађује са младим композиторима и представља њихову музику на разним фестивалима у земљи. Наступа соло, као и у камерним и оркестарским саставима.

Мери Бојић Радојчић дипломирала је и магистрирала клавир на ФМУ у Београду. Ради као самостални уметнички сарадник на Катедри за дувачке инструменте, на ФМУ у Београду.

У досадашњој концертној каријери и учешћем на међународним пројектима, сарађивала је и наступала са бројним уметницима. Била је учесник на Међународним трибинама композитора, Београдском међународном Чело фесту, Манифестацији Будва град театар, Флаута фесту у Београду.

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account