logo skc

КОНКУРС МЕЂУНАРОДНОГ САЛОНА СТРИПА 2024.
21. МЕЂУНАРОДНИ САЛОН СТРИПА СРЕЋНА ГАЛЕРИЈА СКЦ БЕОГРАД 26 - 29. 9. 2024.
Камерни оркестар Гудачи Св. Ђорђа
ПОНЕДЕЉАК, 8. АПРИЛ У 20.00 ВЕЛИКА САЛА
АПРИЛСКИ СУСРЕТИ 2024.
1 – 3. МАРТ Улаз на све програме у оквиру Априлских сусрета је слободан
ЦИКЛУС ПРЕДСТАВЉАЊА ФАКУЛТЕТА
МАШИНСКИ ФАКУЛТЕТ, ГРАЂЕВИНСКИ ФАКУЛТЕТ, ФАКУЛТЕТ ЗА СПЕЦИЈАЛНУ ЕДУКАЦИЈУ И РЕХАБИЛИТАЦИЈУ

Концерт студената клавира ФМУ

c_1100_0_16777215_00_slike_23_05_koncert-klavira_arian_petrovski_05.jpg

ЧЕТВРТАК, 25. МАЈ У 20.00 ВЕЛИКА САЛА

Тамара Стефановић /

програм: Хајдн: Соната у ф-дуру бр. 38, Hob. XVI/23;

Наталија Мијаиловић / програм: Шуберт: Соната у а-молу d. 784, Прокофјев: Марш из опере „Заљубљен у три наранџе“;

Давуд Веснић / програм: Шопен: Балада бр. 4, ф-мол, Скрјабин: Vers la flamme;

Ариан Петровски / програм: Шостакович: Прелудијум и Фуга е-мол оп. 87 бр. 4

Наталија Мијаиловић рођена је 2003. у  Београду. Музичко образовање започиње у Музичкој школи „Ватрослав Лисински“. Основно школовање наставља у МШ ,,Мокрањац“ у класи проф. Ивана Мелеша, а средњу музичку школу у класи проф. Јелене Стојиљковић Вранић. Студент је друге године основних академских студија на Факултету музичке уметности у Београду у класи професорке др ум. Маје Рајковић. Освојила је бројне награде на домаћим и међународним такмичењима.

Тамара Стефановић рођена је 2002. у Ваљеву. Основно музичко образовање је стекла у МШ „Петар Стојановић“ у Убу. Средњу Музичку школу „Даворин Јенко“ похађала је у класи професора Драгомира Братића, где је 2021. дипломирала. Током школовања освајала је бројне награде на разним манифестацијама и такмичењима. Тренутно је на другој години основних академских студија. 

Давуд Веснић (1999, Нови Пазар) је студент клавира на првој години мастер студија на Факултету музичке уметности у Београду у класи проф. Маје Рајковић. Средњошколско образовање клавира је почео у Новом Пазару у СМШ у класи проф. Дијане Вујовић, а четврту годину завршио је у средњој Музичкој школи „Коста Манојловић“ у Земуну у класи проф. Дине Хаџиомеровић.

Основне академске студије је завршио на Факултету музичке уметности у Београду у класи проф. Наташе Митровић. Освојио је бројне награде и био учесник мастеркласова који су држали еминентни професори из света пијанизма.

Ариан Петровски рођен је 2002. године у Београду. Са четири године почиње да учи клавир у Музичкој школи „Коста Манојловић“ у Земуну код проф. Злате Малеш. Већ тада је свирао у еминентним концертним дворанама у Београду. Ниже музичко образовање је почео у Музичкој школи „Коста Манојловић“ у класи проф. Весне Синђелић, у којој је провео велики период музичког образовања. У истој школи је похађао и средње музичко образовање у класи проф. др Дине Хаџиомеровић, у којој је дипломирао. Наступао је на бројним међународним и републичким такмичењима и освајао високе награде. Током свог школовања усавршавао се на бројним мастеркласовима код истакнутих пијаниста и професора. Тренутно је студент у класи проф. Маје Рајковић на Факултету музичке уметности у Београду.

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1   

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account