logo skc

Миахел Раковиц о колонијализму, рату, стварању непријатеља и пљачки музеја
УТОРАК, 3. ЈУЛ У 19.30 ВЕЛИКА САЛА
40 ГОДИНА ИСТРАЈНОСТИ
МИМАРТ 40
ЦИКЛУС ИЗЛОЖБИ: АФИРМАЦИЈА МЛАДИХ / СТУДЕНТСКЕ ИЗЛОЖБЕ
ДО 3. ЈУНА
КОНКУРС МЕЂУНАРОДНОГ САЛОНА СТРИПА 2024.
РОК ЗА СЛАЊЕ РАДОВА: ДО 10. ЈУНА 2024.

ИВАН БУРКА, УДАРАЉКЕ

c_1100_0_16777215_00_slike_22_12_burka_28.jpg

ПОНЕДЕЉАК, 12. ДЕЦЕМБАР У 19.00 ВЕЛИКА САЛА

ментор др ум. Срђан Палачковић

клавирска сарадња Наташа Срдић Јан, сам. стр. сар. корепетитор; Марина Рајновић стр. сар. корепетитор

програм:

Кевин Воланс: Схе Wхо Слеепс Wитх а Смалл Бланкет; Цасеy Цангелоси: Иктсуарпок; Јосепх Сцхwантнер: Цонцерто фор Перцуссион анд Орцхестра; Цасеy Цангелоси: Гламоур; Небојша Јован Живковић: Генераллy Спокен ит ис Нотхинг бут Рхyтм

Концертна реализација наведених дела уједно представља и део завршног испита докторског уметничког пројекта „Етапе и особености интерпретације композиција писаних за скуп комбинованих удараљки у делима Небојше Јована Живковића, Кејсија Кангелосија, Кевина Воланса и Џозефа Швантнера“.

Иван Бурка (1979), завршио је редовне студије виоле на Академији уметности у Новом Саду, у класи ред. проф. Душице Половине (2004). На истом факултету завршио је и редовне студије удараљки у класи професора Небојше Јована Живковића и Срђана Палачковића (2010). Докторске академске студије удараљки уписује 2014. године на Факултету музичке уметности у Београду у класи редовног професора Срђана Палачковића. Запослен је као тимпаниста у Оркестру опере Српског народног позоришта у Новом Саду и стални је сарадник Војвођанског симфонијског оркестра на истој позицији. Повремено је ангажован као тимпаниста или ударач у раду Симфонијског оркестра РТС-а, Београдске, Зрењанинске, Суботичке филхармоније и Црногорског симфонијског оркестра.

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account