logo skc

РЕМИНИСЦЕНЦИЈА
ЧЕТВРТАК, 2. ФЕБРУАР У 19.00 ВЕЛИКА САЛА ПРВА РЕПРИЗА ПРЕДСТАВЕ
АНЂЕЛКО ВАСИЉЕВИЋ: ДЕСЕТ МУЗИЧКИХ МИНУТА
13 – 27. ФЕБРУАР ИЗЛОЖБА ФОТОГРАФИЈА
ХАЈДАНА КОСТИЋ: МОЈЕ ДЈЕТИЊСТВО # 2
ДО 27. ЈАНУАРА -ЦРТЕЖИ У КОМБИНОВАНОЈ ТЕХНИЦИ

TAJLAND

c_350_300_16777215_00_images_stories_0-2015_10_tajland_wat-arun.jpg

 

ČETVRTAK, 1. OKTOBAR 2015. u 14.00 (TRAJE DO 8.OKTOBRA 2015.)

MALA SALA

izložba fotografija
Izložba fotografija Tajlanda napravljena je prvenstveno da približi posetiocima prirodne lepote ove zemlje, kulturu, ljude, običaje, folklor...
Nekada veoma omiljena destinacija naših ljudi (dok je JAT leteo direktno za Bangkok) i pomalo zaboravljena ruta ponovo je vraćena u žižu interesovanja. Prijateljski nastrojena zemlja, otvorena i srdačna prema svima koji je posećuju, zaslužuje da se o njoj piše i govori. Zato smo ovom skromnom izložbom fotografija odlučili da i vama pružimo priliku da vidite deo Tajlanda.
Tajland – oficijelno Kraljevina Tajland (ranije Kraljevina Siam) jeste zemlja u centru Indokineskog poluostrva okružena Mianmarom/Burma/Laosom/Kambodžom i Malezijom. Uvek slobodna, jedina nikad kolonizovana.Vodeća je zemlja poluostrva, u snažnom zamahu, ekonomski među 5 „tigrova Azije“. Turistička destinacija broj jedan sa oko 27 miliona posetilaca godišnje. Zemlja neizmerne lepote, prepuna kulturnoistorijskih spomenika svetske baštine, hramova, planina, reka, bleštavih laguna sa predivnim plažama, lepih gradova i sela i sa najvećim bogatstvom zemlje – UVEK nasmejanim gostoprimljivim ljudima. Zato je u zovu zemlja osmeha.

 Tajland  Tajland  Tajland
 Tajland   

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account