logo skc

Миахел Раковиц о колонијализму, рату, стварању непријатеља и пљачки музеја
УТОРАК, 3. ЈУЛ У 19.30 ВЕЛИКА САЛА
КОНКУРС МЕЂУНАРОДНОГ САЛОНА СТРИПА 2024.
РОК ЗА СЛАЊЕ РАДОВА: ДО 10. ЈУНА 2024.
ЦИКЛУС ИЗЛОЖБИ: АФИРМАЦИЈА МЛАДИХ / СТУДЕНТСКЕ ИЗЛОЖБЕ
ДО 3. ЈУНА
40 ГОДИНА ИСТРАЈНОСТИ
МИМАРТ 40

STOlica

c_1100_0_16777215_00_slike_21_04_STOlica_katedra.jpg

PONEDELJAK, 26. APRIL 11.00-18.00

UNIVERZITET U BEOGRADU - ŠUMARSKI FAKULTET, ODSEK ZA TEHNOLOGIJE DRVETA, MASTER MODUL ZA OBLIKOVANJE PROIZVODA OD DRVETA

studentski projekti opremanja enterijera Šumarskog fakulteta
Povodom jubileja, sto godina postojanja Šumarskog fakulteta, odsek Tehnologije drveta priređuje izložbu projekata svojih studenata. Izabrani su reprezentativni primeri nameštaja i enterijera, probranih iz zbirke od više stotina studentskih projekata, a koji su rađeni za potrebe opremanja prostora Šumarskog fakulteta. Sagledavanjem radova pruža se uvid u obim i kvalitet projektantskih rešenja koji obuhvataju realizacije iz prethodnih perioda, tekuće radove, kao i buduće vizije razvoja prostora fakulteta.
Imajući u vidu savremene tendencije i potrebe studenata koje se intenzivno menjaju, radovi predstavljaju inovativan pristup u radu, koji prati vremenski trend i pokreće pozitivne promene u obrazovanju i načinu studiranja. Dizajnerska rešenja u kombinaciji sa tehnologijom čine osobena rešenja za prostor kom su namenjeni predstavljajući vrednosti ustanove koja teži da omogući savremen prostor za rad studenata.
Izložba prenosi primer dobre prakse Šumarskog fakulteta, na kom se studenti ohrabruju da učenje zasnuju na holističkom pristupu i steknu nova znanja kroz istraživanje na sopstvenim projektima. Projekti ujedno doprinose boljem okruženju čineći ga podsticajnim i za druge studente u kojima se budi želja za novim stvaranjem. Na ovaj način, povećava se sigurnost, efikasnost i zadovoljstvo u interakciji između studenata i okruženja, stvarajući osećaj pripadnosti. Radovi deluju i kao sredstvo za poboljšanje komunikacije između korisnika, integrišući društvene odnose u kreiranju prisnije atmosfere.
Dizajn izložbene postavke i grafike: Jelena Košarić
Realizacija izložbe: Marija Despinić
Autori projekata: Adrian Banč, Aleksandra Burda, Anđela Stanojević, Vojislav Dacić, Gordana Stepanović, Danijela Lemić, Emir Bećiragić, Ivan Simić, Ines Bajić, Jelena Vlašković, Jelena Košarić, Jelena Matić, Marija Despinić, Marija Manojlović, Marija Prelević, Marko Golubović, Milan Mlinar, Milica Grahovac, Milica Dejanović, Milica Nešovanović, Miljana Nikolić, Miljana Stevanović, Miomir Popeskov, Nikolina Džodan, Oksana Čolić, Petar Blagojević, Senka Milanović, Sonja Rodić, Srđan Orezović, Tamara Papić, Tijana Lukić, Uroš Vitas
Mentori projekata: Jelena Matić, Zdravko Popović, Miljana Nikolić, Aleksandra Burda, Milica Dejanović, Uroš Janković

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1  

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account