logo skc

Александар Станковић: Из своје коже: Живот с депресијом
ПЕТАК, 20. ОКТОБАР У 19.00 ВЕЛИКА САЛА
НОВА ПРЕДМЕТНОСТ
СРЕДА, 18. ОКТОБАР У 19.00
20. МЕЂУНАРОДНИ САЛОН СТРИПА
Од 28. септембра до 1. октобра 2023. године.
ПУТОВОЂЕ – приче о писцима
ПЕТАК, 13. ОКТОБАР У 19.00 ВЕЛИКА САЛА

Sekcija za fotografiju i digitalnu grafiku Škole primenjenih umetnosti Šabac

ivana_krulj.jpg

 

ČETVRTAK, 16. FEBRUAR U 19.00  (TRAJE DO 24. MARTA)

Ciklus izložbi: Afirmacija mladih
kolektivna izložba fotografija
autor postavke: Mihailo Simović
Sekcija za fotografiju i digitalnu grafiku u Školi primenjenih umetnosti osnovana je 2010. godine sa ciljem da kod učenika razvija estetsko poimanje stvarnosti, pre svega kroz upotrebu savremenih tehnologija digitalne fotografije i iz godine u godinu privlači sve više mladih stvaralaca, učenika ove škole. Članovi sekcije i njihov mentor Mihailo Simović bave se tehnikom fotografisanja, kreativnom fotografijom i digitalnom postprodukcijom.
Polaznici ove sekcije svoje radove već izlažu rame uz rame sa zrelim autorima na salonima i izložbama fotografije u Srbiji, a posebno mesto u godišnjem programu rada sekcije, čini predstavljanje njihovih najboljih radova u okviru ciklusa Afirmacija mladih u Srećnoj galeriji SKC Beograd.
Dve osvojene nagrade na 36. omladinskoj republičkoj izložbi fotografija, pod patronatom Fotosaveza Srbije, kao i brojne nagrade i priznanja koja polaznici ove sekcije osvajaju na republičkim i međunarodnim smotrama i izložbama, govore o kvalitetu rada ove sekcije.
Na izložbi učestvuju sledeći mladi fotografi: In Hu, Ivana Krulj, Petar Jovanović, Ružica Ristivojević, Katarina Trifunović, Ognjen Ninković, Sandra Savić, Kristina Pantelić, Iva Mijić-Pantić, Ivan Radnić, Marija Božić, Katarina Srdanović, Dimitrije Graovac, Hristina Rajković i Dimitrije Šerbula.

kristina srdanovic

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account