logo skc

Гордан Николић - Ретроспективна изложба
ПЕТАК, 10. МАЈ У 19.00 (ТРАЈЕ ДО 28. МАЈА)
ЗАШТО ДОКУМЕНТУЈЕМО СТВАРНОСТ?
УТОРАК, 28. МАЈ У 19.00 МАЛА САЛА
КОНКУРС МЕЂУНАРОДНОГ САЛОНА СТРИПА 2024.
21. МЕЂУНАРОДНИ САЛОН СТРИПА СРЕЋНА ГАЛЕРИЈА СКЦ БЕОГРАД 26 - 29. 9. 2024.
JULYEN HAMILTON „KOAN“
ЧЕТВРТАК, 23. МАЈ У 19.00 ВЕЛИКА САЛА

Drugačiji pogled

7_VSLPU_Masa_Popovic_03.jpg

 

ČETVRTAK, 21. APRIL U 19.00  (TRAJE DO 27. APRILA)

SREĆNA GALERIJA

Ciklus izložbi: Afirmacija mladih /Studentske izložbe
kolektivna izložba fotografija studenata VŠLPU Beograd
Visoka škola likovnih i primenjenih umetnosti – VŠLPU iz Beograda i ove godine će uz podršku časopisa National Geographic Srbija organizovati foto-konkurs, ovoga puta pod nazivom: „Drugačiji pogled“ na kom će studenti ove škole imati priliku da široj javnosti prikažu svoje fotografije. Drugačiji pogled zapravo prestavlja njihov doživljaj stvarnosti, transponovanje smisla realnosti koja ih okružuje u jedan umetnički svet.
Konkurs će najpre biti aktivan u posebnoj virtuelnoj galeriji na sajtu National Geographic Srbija od 15. marta do 15. APRILA nakon čega će izbor najuspešnijih fotografija biti predstavljen na izložbi u Srećnoj galeriji.
Selekciju najboljih radova odabraće stručni žiri u sastavu: Vladimir Tatarević, vanredni profesor na Fakultetu primenjenih umetnosti i profesor fotografije na VŠLPU; Igor Rill, urednik National Geographic Srbija i Martin Erdeš, profesor crtanja i slikanja na VŠLPU. Pet najboljih studenata biće nagrađeno godišnjom pretplatom na časopis National Geographic Srbija, ali najvažnije je da će njihovi radovi izaći iz okvira škole i biti u fokusu mnogo šire javnosti.
Visoka škola likovnih i primenjenih umetnosti – VŠLPU jedina je državna visoka škola strukovnih studija u polju umetnosti u Srbiji. Ima tri odseka: grafički dizajn, dizajn enterijera i odsek mediji slike. Organizuje veliki broj izložbi svojih studenata svake godine.

 Drugačiji pogled  Drugačiji pogled  Drugačiji pogled

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account