logo skc

ЦИКЛУС ИЗЛОЖБИ: АФИРМАЦИЈА МЛАДИХ / СТУДЕНТСКЕ ИЗЛОЖБЕ
ДО 3. ЈУНА
40 ГОДИНА ИСТРАЈНОСТИ
МИМАРТ 40
Миахел Раковиц о колонијализму, рату, стварању непријатеља и пљачки музеја
УТОРАК, 3. ЈУЛ У 19.30 ВЕЛИКА САЛА
КОНКУРС МЕЂУНАРОДНОГ САЛОНА СТРИПА 2024.
РОК ЗА СЛАЊЕ РАДОВА: ДО 10. ЈУНА 2024.

УТИЦАЈ АНТИЧКОГ РИМА НА КАРАКТЕР ДИЗАЈН У НОВИМ МЕДИЈИМА

c_1100_0_16777215_00_slike_24_05_stefan_krunic-413.jpg

ГОДИШЊИ ЦИКЛУС СТУДЕНТСКИХ ИЗЛОЖБИ:
ПРОЈЕКАТ КОПЧА
КАТЕДРA ЗА УМЕТНОСТ БАПУСС
аутор пројекта, концепт, избор радова, организација и поставка изложби: др ум Миодраг Кркобабић, шеф Катедре за уметност; сарадник на пројекту: проф. др ум Ирена Келечевић; асистент: Јована Булатовић, сарадник у настави

8 – 24. МАЈ
СТЕФАН КРУНИЋ: УТИЦАЈ АНТИЧКОГ РИМА НА КАРАКТЕР ДИЗАЈН У НОВИМ МЕДИЈИМА
Стефан Крунић (Ваљево, 1999) живи и ради у Београду. Дипломирао на Високој школи струковних студија за информационе технологије 2021. на смеру Рачунарска мултимедија на тему Израда дигиталног стрипа Харинга. Тренутно је мастер апсолвент на Београдској академији пословних и уметничких струковних студија, у оквиру програма Аудиовизуелне композиције. Учествовао је на више групних изложби у Ваљеву у оквиру Ваљевског културног центра. Учествовао на изложби Београдске школе стрипа „Ђорђе Лобачев“, поводом 30 година њеног постојања, у Дечијем културном центру.
Пројекат „Утицај Античког Рима на карактер дизајн у новим медијима“ обухвата креирање естетике и свеукупног визуелног изгледа ликова на основу истраживања о утицају Античког Рима на карактер дизајн у новим медијима, као што су видео игре, дигитална анимација и савремена VFX постпродукција.
Истраживање ће бити проширено на утицај на стрип, филм, комерцијалне телевизијске садржаје, књиге. Презентација ће третирати све аспекте везане за приказ карактера као што су облици и детаљи о визуелним атрибутима лика, употреба принципа теорије боја, као и осврт на улогу опште психологије при креацији карактера.

stefan krunic 312

 

Pin It
© 2023 SKC Beograd

Please publish modules in offcanvas position.

Studentski kulturni centar - Kralja Milana 48, Beograd

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account