nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

nedelja, 10. maj 2015. u 18.00 velika sala
vece studentskog frankofonog pozoristaStudenti Odseka za francuski jezik Filološkog fakulteta Univerziteta u Skoplju i Filološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu odigraće tokom zajedničke večeri dve pozorišne predstave na francuskom jeziku.
Ulaz je slobodan.
Studentska trupa Les Artcooliques Odseka za romanske jezike Filološkog fakulteta Univerziteta u Skoplju
predstava: Strah i trepet; autor: pozorišni komad adaptiran po romanu Ameli Notomb; režija: Michel Van Loo i trupa; vreme trajanja: 70 minuta
Kada se početkom devedesetih zaposlila u jednoj od vodećih japanskih firmi, Ameli je na sopstvenoj koži iskusila strogu i neprikosnovenu silu autoriteta koja vlada u takvim preduzećima, istovremeno otkrivajući čvrsto ustaljena pravila ponašanja u Zemlji izlazećeg sunca. Kako je, spuštajući se na hijerarhijskoj lestvici, na kraju po kazni završila kao čistačica toaleta, Ameli će nam otkriti kroz niz apsurdno komičnih epizoda.
Trupa Les je-m’en-foutistes Katedre za francuski jezik Filološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu
predstava: Ujedinjenje dveju Koreja; autor: Žoel Pomera; režija: trupa uz pomoć profesorke Brižit Mladenović; vreme trajanja: 105 minuta
Ujedinjenje dveju Koreja, u vidu mozaika sastavljenog od dvadeset jedinstvenih trenutaka, bavi se kompleksnošću ljubavnih veza. Ljubavnici, prijatelji, bračni parovi, preljubnici, stare priče i prolazne veze, sve to prenosi realističnu sliku onoga sto nas spaja i razdvaja u isto vreme. Bilo da je to stvarnost ili samo utisak, ljubavi nema, postoji samo čežnja za ljubavlju.

Pin It