• 5.jpg
  • 4.jpg
  • 3.jpg
  • 2.jpg

sreda, 13. novembar 2013. u 19.00 velika sala
IMG 1242izložba slika i scenski preformans
Koncept ove izložbe umetnićkih fotografija nastalih u Njujorku I Los Anđelesu od juna do avgusta 2013. obuhvata i scenski performans u kojem igra svetla i živih slika - devojaka samo pojačava umetnikovu osnovnu zamisao.
Izložba predstavlja deo diplomskog rada za Fakultet dramskih umetnosti.Dragoslav Ulić  Dag rođen je 16. juna 1973. godine u Novom Sadu. Studirao je u Moskvi na Institutu  za  kinematografiju VGIK, smer filmska kamera i fotografija od 1992. do 1995. godine. U Moskvi je završio tri godine studija, a četvrtu godinu završava na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu na smeru filmska i tv kamera.
Autor je većeg broja kratkometražnih filmova i dobitnik brojnih domaćih i međunarodnih priznanja i nagrada od kojih je najvažnija Zlatna palma u Kanu za za kratki naučni film, MULTI – GAUGE EVOLUTION na Festivalu naučnog filma ,,Cannes retina film festival” u septembru 2006. godine.
Iako je najveća priznanja stekao radeći na veoma uspešnim filmskim i TV projektima, njegov umetnički i lični izazov ostala je umetnička  fotografija.

Pin It