nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

sreda, 13. novembar 2013. u 19.00 velika sala
IMG 1242izložba slika i scenski preformans
Koncept ove izložbe umetnićkih fotografija nastalih u Njujorku I Los Anđelesu od juna do avgusta 2013. obuhvata i scenski performans u kojem igra svetla i živih slika - devojaka samo pojačava umetnikovu osnovnu zamisao.
Izložba predstavlja deo diplomskog rada za Fakultet dramskih umetnosti.Dragoslav Ulić  Dag rođen je 16. juna 1973. godine u Novom Sadu. Studirao je u Moskvi na Institutu  za  kinematografiju VGIK, smer filmska kamera i fotografija od 1992. do 1995. godine. U Moskvi je završio tri godine studija, a četvrtu godinu završava na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu na smeru filmska i tv kamera.
Autor je većeg broja kratkometražnih filmova i dobitnik brojnih domaćih i međunarodnih priznanja i nagrada od kojih je najvažnija Zlatna palma u Kanu za za kratki naučni film, MULTI – GAUGE EVOLUTION na Festivalu naučnog filma ,,Cannes retina film festival” u septembru 2006. godine.
Iako je najveća priznanja stekao radeći na veoma uspešnim filmskim i TV projektima, njegov umetnički i lični izazov ostala je umetnička  fotografija.

Pin It