nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

do 16. januara  izložba karikature
Sava Babic 1Sava Babić karikaturista i slikar, član FEKO, organizacije karikaturista Srbije. Karikature je objavljivao u „Ježu”, „Glasu Podrinja”, „Radu”, „Podrinjskom telegrafu”, „Večernjim novostima”, „Viskozi”, „Lozničkim novostima” i dr. Učestvovao je na skoro svim značajnijim međunarodnim i domaćim konkursima karikature i osvojio 33 nagrade i priznanja. Izdvaja prvu nagradu na „Čivijadi” 2007.

godine u Šapcu, bronzanog ,,Pjera” 2008. u Beogradu, drugu nagradu na festivalu ,,Zlatna kaciga” u Kruševcu 2006, treću u Danilovgradu 2008, ,,Gran pri” u Pljevljima 2010, specijalnu nagradu na festivalu ,,Ajdin Dogan” u Turskoj 2011, srebrnu plaketu na Međunarodnom bijenalu antiratne karikature 2011. u Kragujevcu, bronzanu medalju u Azerbejdžanu 2012. godine i titulu Master karikature na Bijenalu u Plovdivu u Bugarskoj. Karikature su mu zastupljene u više knjiga i antologija. Objavio je jednu knjigu karikatura, a kao slikar i osnivač nekoliko likovnih grupa u Podrinju, organizovao je više likovnih kolonija i učestvovao na stotinak izložbi u zemlji i inostranstvu.
Sava Baabic

Pin It