nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

petak, 17. mart u 18.30 Novi prostor
IMG 9741Kao osobe koje ne pripadaju govornom području mnogi studenti suočavaju se sa anksioznošću kada dođe do komunikacije na engleskom. Ova radionica treba da nauči kako da se razbije strah na zabavan i edukativan način! Prisutni će kroz interaktivne vežbe i igre vezane za praznik St. Petrika, u konverzaciji na engleskom jeziku dobiti šansu da jednostavno komuniciraju. Kroz neke od aktivnosti prikazaće se neobični jezički obrti, dijalekti, idiomi kao i sleng!
Arby Kay 20 godina predaje čitanje, pisanje i konverzaciju na engleskom jeziku. Iz rodne Kalifornije pa do usvojenog Novog Sada, Arby sa velikim zadovoljstvom priređuje polaznicima zanimljivo i smisleno konverzacijsko iskustvo engleskog jezika.

Pin It