nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

utorak, 25. oktobar 12 - 15.00 Novi prostor
Radionica - broj učesnika: 12 – 15
Koliko često razgovarate sa emotivnim partnerom o problemima u vezi? Na koji način ih rešavate? Da li biste oprostili prevaru? Kako biste podneli odbijanje? Da li vam smeta ljubomora?
Radionica je namenjena onima koji žele da poboljšaju komunikaciju sa svojim emotivnim partnerom, da sa jedne strane poštuju sebe, a druge strane istinske potrebe partnera i  da sa svojim partnerom izgrade odnos koji će biti dobra podloga za kvalitetnu vezu. Učesnici će imati prilike da saznaju kako tipovi afektivne vezanosti utiču na kvalitet veze i mogućnost da poboljšaju svoju vezu usvajanjem tih znanja. Takođe, će se saznati da postoje više vrsti prevara i diskutovati o njima. Imaće prilike da usvoje idealan ,,recept,, za kontrolisanje ljubomore.
Ciljevi radionice: Bolje razumevanje pojma partnerskih odnosa; Upoznavanje sa tipovima afektivne vezanosti; Brižnost vs seksualnost; Rešavanje konflikata na konstruktivan način; Zašto varamo; Da li oprostiti prevaru; Razlozi za ljubomoru i kako je rešiti; Zašto nas odbijaju; Kako se nositi sa odbijanjem...
Radionički oblik rada, što podrazumeva aktivnost svih učesnika treninga: rad u malim grupama, parovima, role play - igranje uloga i individualne aktivnosti.
Zbog ograničenog broja mesta obavezne su prijave na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Marina Popović je volonterka projekta Pričajmo o tome. Završila je staž na Vojno-medicinskoj akademiji i stekla licencu stručnog zdravstvenog saradnika. Klinički psiholog i rebt psihoterapeut u edukaciji.

Pin It