nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

24 - 31. oktobar
udruzenje in aktIzložba-predavanja-radionice
ponedeljak, 24. oktobar  u 18.00 mala sala / otvaranje izložbe (traje do 31. oktobra) i uvodno predavanje;
ponedeljak, 31. oktobar u 18:00 mala sala / predavanje iz oblasti vezanih za urbani ekosistem Beograda;
sreda, 26. oktobar i petak, 28. oktobar 12.00-14.00 mala sala / dečija edukativno-likovna radionica.
Naš prvi, najbliži, najrođeniji ekosistem je: Divlji Beograd. O njemu znamo vrlo malo, iako u njemu provodimo najveći deo života. Priroda nije samo negde tamo daleko, u šumama Amazona ili prostranstvima Tihog okeana, tajgi, savana... Priroda je neposredno uz nas, živeći u urbanom ekosistemu mi smo već njen važan deo! Upoznajmo svoj osnovni, prvi ekosistem - Divlji Beograd. Upoznajmo ga i otkrijmo da bismo ga zavoleli, sačuvali i razvili.
Izlaganjem umetničkih radova Dunje Jung i Irene Marjanović Cvetković, inspirisanih živim svetom Beograda, plakata  Radoša Vukovića, koji na grafički način predstavljaju svedočanstava, iskustva i pitanja Beograđana i stručnjaka o prirodnom svetu i o tananoj vezi ljudi i prirode, kao i audio zapisa  prirodnih i urbanih zvukova prestonice  i nizom predavanja i radionica, predstavićemo živi i neočekivani susret sa prirodnim svetom glavnog grada  i pozvati širu javnost da deleći svoja iskustva - u vidu foto, video i tekstualnih svedočanstava učestvuje u daljem razvoju projekta Divlji Beograd  i izradi eko mape urbane teritorije Beograda.

Pin It