nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

ponedeljak, 24. oktobar u 18.00 Novi prostor
Radionica  – broj učesnika 20
Psihologija ljudskih potreba objašnjava zašto i na koji način funkcionišemo na osnovu zadovoljenja šest  emocionalnih ljudskih potreba. Od rođenja, do našeg posljednjeg izdaha, u svim životnim zonama, svakodnevno zadovoljavamo te potrebe. Kad razumemo načine i razloge zašto i kako zadovoljavamo te potrebe, razumećemo i nas same. One mogu biti zadovoljene na pozitivan ili negativan način. Zadovoljenje prve četiri su osnova ljudskog postojanja: Potreba za sigurnošću; Potreba za ljubavlju i povezanošću; Potreba za značajnošću; Potreba za raznovrsnošću; U zadovoljenju sledeće dve leži uslov za potpunu ispunjenost: potreba za ličnim rastom i razvojem i potreba da doprinosimo van sebe
Jedna od najbitnijih odlika ljudskog bića je fleksibilnost, sposobnost da se prilagodimo promenama koje nam se u životu dešavaju. Načini zadovoljenja potreba se menjaju zajedno sa promenama nas samih. Detetu pomažu roditelji u zadovoljenju istih i od toga na koji način su deca naučila da ih zadovolje, zavisi i to koliko će biti ispunjeni i srećni u odraslom životnom dobu. Promene koje nam se dešavaju nisu samo fizičke prirode. Za svako životno doba (detinjstvo, pubertet , mladost, zrelo doba i starost) je karakterističan drugačiji način zadovoljenja potreba. I upravo u tom prilagođavanju nastalim promenama, koje se dešavaju ne samo na fizičkom, već i u emocionalnom i socijalnom pogledu, leži naša „umetnost življenja“ , ispunjenost , zadovoljstvo, sreća...
Prvi korak u tom stalnom rastu i napretku jeste PRIHVATANJE promena i svesnost o potrebi promene načina zadovoljenja naših potreba.
Od našeg prvog udaha do poslednjeg izdaha, različiti izazovi su neizbežni deo života. Svaki život je pun preokreta, mračnih uličica i presvetlih avenija. Neke uobičajene životne faze nose sobom veći rizik po mentalno zdravlje od drugih. Svi prolazimo kroz njih, a najčešće su to periodi kad su neizbežne velike promene u našem ponašanju.
Jedna od definicija „ludila“ jeste kad ponavljajući jedno isto ponašanje očekujemo da dobijemo različit rezultat. A postojećim nismo zadovoljni. U periodima kad se suočavamo sa razvodom, gubitkom voljene osobe, bolešću, penzijom... odjednom kao da nam postane teško da zadovoljimo naše potrebe na način na koji smo to do tada radili. U tim periodima najveće su šanse da se suočimo sa nekim psihološkim poremećajem.
Ljiljana Jagodić, diplomirani klinički psiholog. Diplomirala na Filozofskom fakultetu u Beogradu, odsek klinička psihologija. Sertifikovani  životni trener Strateških intervencija (SI life coach -sertifikat stekla u SAD, kod Tony Robbinsa i Chloe Madaness ).Takođe je i hipnoterapeut Eriksonove konverzacione hipnoze. Na njen rad  su uticale razne teorije i znanja, pre svega dugogodišnje iskustvo.
 Prijave slati na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pin It