nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

ponedeljak, 27. jun u 17.00 Novi prostor
Osećanja stida i ponosa predstavljaju polarnosti jednog istog emotivnog kontinuma. Osoba koja se stidi ima doživljaj sopstvene neadekvatnosti ili inferiornosti i misli da nije vredna ljubavi ili poštovanja. Ponos, sa druge strane, uključuje dobar, topao i pouzdan doživljaj sebe i kada ga osećaju, ljudi imaju potrebu da budu vidljivi, tj. da se pokažu.
Na ovoj radionici istraživaće se  ove dve u pokušaju  da se zajedno sa učesnicima dođe do odgovora na sledeća pitanja: Kada se stidimo, a kad osećamo ponos; u kakvom smo kontaktu sa drugima kada se tako osećamo; šta da radimo sa stidom kada se javi; kako da ispoljimo svoj ponos, a da nas ne proglase narcisima?
Možemo li osećati i jedno i drugo, a ipak biti OK? U kakvoj su vezi ova osećanja i samopouzdanje?
Autori i voditelji ovog ciklusa radionica su: Slađana Luković i Dušica Veđić, psiholozi i Geštalt psihoterapeuti pod supervizijom.  Broj učesnika je ograničen.
Prijava na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. je obavezna.

Pin It