nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

utorak, 7 - 9. jun  u 19.30, 20.30, 21.30 velika sala
BafeAlternativna umetnička manifestacija nastala sa idejom da promoviše regionalnu modnu scenu i pruži šansu mladim nedovoljno afirmisanim dizajnerima da prikažu svoj talenat širokoj publici. U toku tri BAFE dana održi se desetak modnih revija dnevno, koje prikazuju kako kolekcije mladih dizajnera, tako i sezonske, komercijalne i tematske revije, i na taj način omogućava mladim autorima da se nađu rame uz rame sa već etabliranim modnim profesionalcima.
Događaji u organizaciji BAFE-a jesu povod za okupljanje umetnika i studenata koji dobijaju priliku da rade u struci i da stečena znanja primene u praksi.
BAFE se održava dva puta godišnje, već tri godine zaredom, a ovo je njegovo sedmo izdanje.

40 mladih umetnika i dizajnera iz šest zemalja regiona predstaviće svoje radove na osmom po redu BAFE-u (Belgrade Art Fashion event) koji će se održati od 7 do 9 juna u beogradskom Studentskom kulturnom centru pod sloganom “Building connections”. Program se sastoji iz 3 dana modnih dogadjaja kako bi se omogućila promocija mladih umetnika iz Srbije I regiona a neki od  dizajnera će imati svoje prve samostalne revije.  Osmi po redu BAFE 7 juna će u 20h otvoriti Hrvatcki dvojac iz Zagreba, Me and the Machine kolekcijom NEOnation.  Prvog dana beogradskoj publici predstaviće se još 14 mladih dizajnera. Drugi dan BAFE –a otvara revija „Moulin Rouge”  dizajnera Dominik Gilberta a zatvara body art performans Tatjane Vučinić I Maje Marić koji nastupaju pod brendom Hromo dinamika. Poslednjeg dana, 9 juna svoje kreacije i radove pokazaće još 11 mladih dizajnera iz Srbije, Makedonije i Slovenije. VIII  BAFE zatvaraju Stefan Koković svojom prvom revijom  koji je odranije poznat Bafe publici od kada se predstavio kao fotograf kao i Marina Micanović koja dolazi sa njujorškog Fashion week-a.
Balkan Art Fashion Event" je alternativna modna manifestacija, koja se održava četvrtu godinu zaredom, dva puta godišnje u proleće i jesen.  Nastala je sa idejom da promoviše prvenstveno domaću, a zatim i regionalnu modnu scenu i pruži šansu mladim, nedovoljno afirmisanim dizajnerima da prikažu svoj talenat kako stručnoj, tako i širokoj publici.
Posebna pažnja posvećuje se pomaganju razvoja onih autora koji modu i odevanje ne shvataju samo kao industriju, već i kao svojevrstan umetnički izraz, performans koji se odvija jednako na modnoj pisti i na ulici.

 BAFE  BAFE  BAFE
 BAFE  BAFE  BAFE

Pin It