nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

ponedeljak, 10. april u 19.00 mala sala
prezenteri: Isidora Braljinac, Sonja Starčević, Aleksandra Icić i Sofija Ćetković
AEGEE - Beograd je član AEGEE (Evropski studentski forum) mreže, jedne od najvećih evropskih multidisciplinanih organizacija. AEGEE je osnovan 1985. godine, okuplja više od 13.000 članova i prisutan je u preko 200 gradova u 40 zemalja širom Evrope.
Letnji univerzitet je najveći i najstariji projekat AEGEE-a, i organizuje se širom Evrope još od 1988. godine. Svakog leta održava se preko 70 letnjih univerziteta u trajanju od jedne do četiri nedelje u više od 120 evropskih gradova. Letnji univerzitet predstavlja platformu za kulturnu razmenu. To je prilika za mlade da osete bogatstvo različitosti evropskog kulturnog nasleđa, kao i da se povežu kroz zajedničke društvene i kulturne vrednosti. Aktivnosti tokom trajanja događaja kreću se od akademskih, poput časova stranih jezika, pa do multikulturoloških, koje podrazumevaju upoznavanje kulture, istorije, tradicije i običaja. Više o samom projektu možete saznati na: http://www.projects.aegee.org/suct/su2017/

Pin It