nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

utorak, 14, 28. mart i 11. april od 18.00 do 20.00 Novi prostor
ilustracija radionicaimg 2147Ciklus radionica
voditeljke: Jelena Spremo, doktorand psihologije i master filozof i Bojana Matović, master psiholog sa petogodišnjim iskustvom u oblasti ljudskih resursa
Poznato okruženje pruža nam osećaj sigurnosti tako da najčešće znamo šta možemo da očekujemo i kako da se sa tim nosimo. Naša zona komfora neizostavno ima svoju funkciju i svoje prednosti. Problem nastaje kada poznato okruženje postaje „suviše poznato“ i kada nam ne dopušta da se dalje razvijamo. Sa druge strane, bilo kakvo istupanje iz zone komfora doživljavamo zastrašujuće. Javljaju se brojni strahovi od neuspeha, od nepoznatog, od toga da će se isuviše promeniti naš identitet… Sa druge strane, kada se setimo situacija u kojima smo izašli izvan svoje zone komfora, sigurno smo videli da se ništa toliko „strašno“ nije desilo.  Naprotiv!
Tema ovog ciklusa radionica biće razumevanje „zone komfora“, kao i zašto  izlazak iz nje često može izgledati gotovo nezamisliv. Pored toga, sa učesnicima će se raditi na njihovim konkretnim situacijama u kojima žele da načine promenu, kako u grupi zajedno, tako i kroz individualne konsultacije.
Ciklus podrazumeva tri radionice u trajanju od dva sata. Broj mesta je ograničen na 15 i prisustvo na sve tri radionice je obavezno. Više informacija o terminima i prijavi na mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Njih dve su na 4. godini psihoterapijske edukacije iz transakcione analize. Fasciniraju ih mogućnosti čoveka da radi na sebi i pomera granice svojih kapaciteta, i zato stalno pronalaze nove načine da podstaknu i podrže druge u njihovom razvoju. Veruju da su promene moguće ukoliko smo dovoljno posvećeni i motivisani, ali takođe znaju koliko je bitna prava podrška na tom putu.

Pin It