nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

ponedeljak, 30. januar u 19.00 Novi prostor
pocetakimg 9811radionicu vode: Božica Vuksanović, diplomirani psiholog i geštalt psihoterapeut u edukaciji i Nina Mićović,  master psiholog i trenutno na master studijama u okviru edukacije iz geštalt psihoterapije
Svaka nova godina donosi novi početak. Svaki put kažemo sebi da želimo da nam nova godina bude drugačija i uspešnija od prethodne. Vraćamo se neostvarenim željama. Postavljamo nove ciljeve. Donosimo novogodišnje odluke.
I… onda nakon nekog vremena shvatimo da ništa nije kako smo planirali. Ili da nismo preduzeli ništa povodom njih, ili da smo odustali i pre nego što smo i pokušali.
Kako postavljamo ciljeve? Da li uspevamo da ostvarimo ono što sami zacrtamo? Koliko brzo zaboravimo ili odustanemo od onoga što smo sebi poželeli? Koji su razlozi odustajanja? Kako sebe sprečavamo u ostvarenju svojih ciljeva? Zašto nam je teško da se pokrenemo i koristimo se izgovorima „sutra ću“?
U prethodnoj godini, Božica i Nina su u saradnji sa SKC održale niz predavanja na temu „O anksioznost i panici bez straha”.
Broj učesnika je ograničen.  Zainteresovani koji žele da prisustvuju treba da se prijave na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pin It