nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

 1. Da li su programi SKC-a besplatni za studente?
  Svi programi koje organizuje SKC su besplatni za sve studente
 2. Kome mogu da se obratim u vezi sa izlaganjem radova u jednoj od galerija SKC-a?
  Na sajtu SKC-a možete saznati kako da stupite u kontakt sa urednicima SKC-a i oni će vam dati detaljene informacije u vezi sa izlaganjem radova. Organizovanje svih izložbi je besplatno za sve izlagače
 3. Organizovao bih festival u SKC-u pa me interesuje da li postoje ograničenja u vezi sa tim?
  SKC je spreman da izađe u susret pri organizovanju muzičkih manifestacija ukoliko one ne ugrožavaju pozitivan imidž Ustanove, ugled i programsku tradiciju SKC-a.
 4. U toku sam priprema za organizovanje velikog skupa. Izuzetno mi se dopada  vaša velika sala pa me zanima kakvi su uslovi i kome mogu da se obratim radi eventualne saradnje.
  Za sve informacije obratite se glavnom i odgovornom uredniku ili šefu Programske službe. Ono što je važno da napomenemo jeste da na osnovu člana 38 Zakona o učeničkom i studentskom standardu u SKC-u nije dozvoljena nikakva politička, stranačka i verska promocija.

 

Pin It