nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

subota, 5. i nedelja, 6. oktobar 2013. od 17.00 do 23.00 velika sala, klub

600819 10150895694739121 495484942 nTreći po redu Tolkinov festival zamišljen je kao dvodnevno dešavanje ispraćeno bogatim programom u koji će velikim delom moći da se uključi i publika. Izazov u rešavanju zagonetki, tablične i kartične igre sa tematikom Gospodara prstenova i Hobita samo su neke od zanimljivosti u kojima će gosti moći da se oprobaju.

Biće održana i plesna, origami i radionica za izradu kostima, a gosti će moći da posete i izložbeno-prodajnu galeriju sa odgovarajućom tematikom. Ljubitelji Silmariliona moći će da uživaju u resitalima ispraćenim muzičkim i plesnim performansom. Biće održane prezentacije srednjovekovnog i renesansnog mačevanja, srednjovekovnih plesova i prezentacija irskog plesa kada će nastupiti Celtic Rhythm. Festival će biti otvoren predstavljanjem knjige Nenada Gajića „Bajka nad bajkama”, autora knjige „Slovenska mitologija”.  Jedno od najzanimljivih dešavanja za posetioce svakako će biti Cosplay, odnosno takmičenje za najbolji kostim kada če takmičari moći da osvoje neke od vrednih nagrada. Festival će se završiti projekcijom filma „Potraga za Golumom”, koji prati radnju smeštenu neposredno pre radnje koja se dešava u Gospodaru pPrstenova. Dođite da zaplešete sa Hobitima, zapevate sa Vilenjacima, popijete pivo sa Patuljcima i ukrsite mačeve sa Orcima! www.tolkienfantasyfestival.com

Pin It