nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

četvrtak, 9. mart u 20.00 velika sala
dinamika

Dinamika music je električni gudački kvartet predvođen DJ-em, koji sjedinjuje muziku kroz vreme. Na repertoaru će se naći poznata dela baroknih, klasičnih  i romantičnih kompozitora u modernim aranzmanima, kao i najpoznatiji pop-rok hitovi obrađeni na akademski način.
Dinamiku čine akademski muzičari školovani na Akademijama u zemlji i inostranstvu.
Članovi kvarteta nastupaju sa ozbiljnim i prestižnim orkestrima, predavači su na visokim muzičkim školama u inostranstvu. Tokom svojih karijera su se usavršavali, sarađivali sa imenima kao što su Leonid Bernstein, Sergiu Celibidache, Christoph Eschenbach, Zubin Mehta, Martha Argerich, Rostropovich i mnogi drugi.
Dinamika music  svira na električnim violinama, što nam daje poseban zvuk i dinamičnost a mesto našeg četvrtog instrumenta zauzeo je naš DJ Grappelli.

Članovi električnog kvarteta Dinamika music su:
Katarina Ranić Čavić je osnovno i srednje muzičko obrazovanje stekla u Beogradu. Paralelno studirala na Muzičkoj Akademiji u Beogradu i na Hochschule für Musik und Darstellende Kunst u Hamburgu. Predavala je na muzičkom Konzervatorijumu – Jochanes Brahms u Hamburgu. Još od studija nastupala  na prostorima bivše Jugoslavije, Nemačke i Evrope, saradjivala sa simfonijskim orkestrima, pod vođstvom najvećih svetskih dirigenata Kristof Esenbaha, Sergija Celibidikija, Leonid Bernštajna.  Uporedo sa radom u Dinamici music saradjuje sa Hamburger Symphoniker, Philharmonisches Orchester, Hamburg Strings i Mozart Orchester.
Još tokom studijskih dana, rodila joj se ideja o ličnom muzičkom pečatu i stilu, manje formalnom, u ritmu današnjice i zahvaljuci radu na tom projektu, Duo Dinamika music je  2012. godine u Beču debitovao, pred prepunom Štraus salom u Kursalonu.
Bogdan Čavić (DJ Grappelli) je završio muzičku gimnaziju Mokranjac, a potom studije violine na Mozarteum visokoj školi u Salzburgu. Pored klasične muzike, gaji veliko interesovanje za Jazz, Blues i ostale muzicke zanrove. Nastupa u Jazz Bendovima i eksperimentiše sa Zeta Midi violinama. Dugo godina nastupao kao DJ u Austriji, Nemačkoj, Italiji, Švajcarskoj, Francuskoj ali posle završenih studija, Osnivač agencije “DJEXPRESS” Srbija. Pravi aranžmane, određuje stil, uklapa najrazličiteije kompozicije u jedan izbalanstiran i odmeren mix. Zahvaljujući njegovom studiju, naši aranžmani su snimljeni i sačuvani da traju.
Milovan Jovanović je vođa grupe II. violina u Beogradskoj Filharmoniji. Tokom 30 godina aktivnog rada nastupao je sa najznačajnijim solistima i dirigentima našeg vremena. Kao gostujući saradnik Lucern simfonijskog orchestra (Švajcarska) svirao u najvećim evropskim i američkim koncertnim salama: KKL Luzern, Tonhalle St.Gallen, Salle Pleyel Paris, Auditorium RAI Torino, Festival hall Baden-Baden, Tchaikovsky Concert Hall Moscow, Chicago Symphony Center, Carnegie Hall New York City. Sjajan je i kao studijski muzičar.
Vladimir Uratarević je završio srednju muzičku školu Stanković u klasi prof. Marijane Ilić i FMU Beograd u klasi prof. Dejana Mihailovića. Svirao je u brojnim kamernim sastavima i u nekoliko gudačkih kvarteta. Bio je član Mefisto simfonijskog orkestra, koosnivač Gudačkog orkestra Orfe i član istoimenog kamernog orkestra, sa kojima je ostvario brojne nastupe u zemlji i inostranstvu. Nastupao je i sa Del Gesu gudačkim kvartetom iz Beograda. Kao orkestrator i izvođač sarađuje aktivno sa nekoliko inostranih kompozitora, dirigenata i izvođača: Michael Shaffer, Nicole Henry, Kevin Surace, Ole Fanick. Osnivač je Infinity Quintet-a i autor većine aranžmana koje kvintet izvodi. Predaje violinu u SMŠ Kosta Manojlović u Smederevu.

Pin It