nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

slavica erdeljanovic curkPozivamo sve umetnike iz zemlje i inostranstva, koji se bave tehnikom akvarela da konkurišu svojim radovima na V Bijenalu akvarela malog formata.
Ovom izložbom nastavljamo promovisanje jedne od najlepših klasičnih tehnike kao i njegovu afirmaciju na beogradskoj likovnoj sceni. Specifičnost izložbe je format i poštovanje zakonitosti tehnike. Izložba će biti organizovana u aprilu, 2017. u Galeriji SKC Novi Beograd a svi izloženi radovi će biti objavljeni u katalogu.

Propozicije :
•    rad mora biti naslikan u tehnici klasičnog akvarela bez upotrebe bele tempere, na belom akvarel papiru
•    maksimalna dimenzija rada A/4 ( 297 x 210 mm )
•    rad mora biti neuramljen, bez paspartua i rama
•    tema slobodna
•    radovi treba da su nastali u zadnje dve godine i da su neizlagani
•    poslati ili doneti najviše 3 (tri ) rada
•    na poleđini rada napisati grafitnom olovkom ime autora, naziv dela i godinu nastanka
•    uz radove priložiti kratku biografiju sa adresom, telefonom i e – mail adresom

•    prilikom slanja poštom, dobro obezbediti pošiljku da ne dođe do gužvanja rada. U suprotnom, Galerija ne snosi odgovornost

 

Zadnji rok za slanje i prijem radova je 17. mart, 2017. Radovi koji stignu posle tog roka, neće se žirirati.
Stručni žiri sastavljen od tri člana će odabrati radove za izložbu kao i tri najbolja autora koji će pored diplome dobiti termin za samostalnu izložbu.
Radovi se dostavljaju lično ili poslati na adresu koja mora da ide ovim redosledom:

LJILJANA SUBOTIĆ
Galerija SKC Novi Beograd
Bulevar Zorana Đinđića 152a
11070 Novi Beograd
- za Bijenale akvarela –

Sve informacije možete dobiti na telefone +381.11.26.94.944
+381.64.837.41.12; +381.64.46.11.756 ili upitom na
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pristigli radovi koji ne prođu žiriranje, vraćaju se poštom autorima iz unutrašnjosti i drugih država, a radovi koji su izabrani, vraćaju se po završetku izložbe i dogovorenih gostovanja. Autori iz Beograda podižu lično svoje radove u roku od tri meseca a ostalim učesnicima se vraća poštom. Za radove koji se ne podignu u ovom roku, Galerija ne preuzima odgovornost.

Ljiljana Subotić, autor Bijenala akvarela

 V Bijenale malog formata - april, 2017  V Bijenale malog formata - april, 2017  V Bijenale malog formata - april, 2017
 V Bijenale malog formata - april, 2017  V Bijenale malog formata - april, 2017  V Bijenale malog formata - april, 2017

Pin It