nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

april, 2016.

Pozivamo likovne i primenjene umetnike da se prijave za VII Bijenale mozaika koje će biti održano u aprilu, 2016. godine.
Bijenale mozaika je najveća i najznačajnija  manifestacija likovnih ostvarenja u tehnici mozaika nastalih u protekle dve godine. U umetničkom izražavanju mora se  poštovati  tehnika izrade mozaika  a dopušteni su inovativni postupci koji ne narušavaju osnovnu tehniku. Tema je slobodna.  Poželjno je da visina i širina  ne prelaze 80 sm i da radovi ne budu manji od A/4  formata. Na radovima je potrebno  napraviti mogućnost kačenja a kod manjih komada i obavezno.
 

Najkasnije do 14. marta, 2016.  poslati fotografiju mozaika u JPG formatu sa nazivom, dimenzijama i osnovnim podacima autora sa adresom i kontaktom na e – mail : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
   
Troškove slanja i vraćanja  radova za  Bijenale mozaika,  snose  sami umetnici. Organizator obezbeđuje katalog.    
Zajedno sa autorom Bijenala, žiri će izabrati tri najbolja rada čiji će autori dobiti priznanja  i mogućnost   samostalne izložbe. Svi radovi koji prođu selekciju biće reprodukovani u katalogu.
Sve informacije na tel.  06446 11756064 837 4112  ili porukom na e-mail.
  
Ljiljana Subotić, autor Bijenala

 

NAGRAĐENI AUTORI VI BIJENALA

 NAGRAĐENI AUTORI VI BIJENALA  NAGRAĐENI AUTORI VI BIJENALA  NAGRAĐENI AUTORI VI BIJENALA

 

 

Pin It