nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

Galerija SKC Novi Beograd raspisuje  KONKURS
IV BIJENALE AKVARELA MALOG FORMATA – APRIL, 2015.
Pozivamo sve umetnike koji se bave tehnikom akvarela da konkurišu svojim radovima na IV Bijenalu akvarela malog formata .
Ovom izložbom nastavljamo promovisanje ove senzibilne klasične tehnike kao i beogradske likovne scene. Specifičnost izložbe je format i  poštovanje zakonitosti tehnike. Izložba će biti organizovana u aprilu, 2015. u Galeriji SKC Novi Beograd a izloženi radovi će biti objavljeni  u katalogu.

Propozicije:
• rad mora biti naslikan u tehnici klasičnog akvarela bez upotrebe bele tempere, na belom akvarel papiru
• maksimalna dimenzija rada  A/4  ( 297 x 210 mm )
• rad mora biti neuramljen, bez paspartua i rama
• tema slobodna
• radovi treba da su nastali u poslednje dve godine i da su neizlagani
• doneti ili poslati najviše 3 (tri ) rada
• na poleđini rada napisati grafitnom olovkom ime autora, naziv dela i godinu nastanka
• uz radove priložiti kratku biografiju sa adresom, telefonom i e-mail adresom
Rok za slanje i prijem radova je 20. mart 2015.  Radovi koji stignu posle tog roka, neće se žirirati. Stručni žiri sastavljen od tri člana odabraće radove za izložbu kao i tri najbolja autora koji će pored diplome dobiti termin za samostalnu izložbu.
Radovi se dostavljaju lično ili poslati na adresu koja mora da ide ovim redosledom:

Ljiljana Subotić
Galerija SKC Novi Beograd
Bulevar Zorana Đinđića 152a
11070 Novi Beograd
- za Bijenale akvarela –

Sve  informacije možete dobiti  na telefone  011/2694-944; 064/837-4112; 064/4611-756 ili upitom na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Bijenale akvarela je međunarodna izložba. Prethodna tri Bijenala su gostovala u Muzeju Kozare u Prijedoru, II Bijenale u Muzeju Republike Srpske u Banja Luci, a IV  će najverovatnije i ovaj put gostovati u Republici Srpskoj o čemu će učesnici izložbe  biti blagovremeno obavešteni.
Ljiljana Subotić,
autor Bijenala akvarela

Pin It