• 1.jpg
  • 5.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 2.jpg

Galerija SKC Novi Beograd

Bulevar Zorana Đinđića 152a, tel/ 011 2609 527

www.skc.org.rs
april, 2014.

Pozivamo likovne i primenjene umetnike da se prijave za VI Bijenale mozaika koje će biti održano u aprilu, 2014. godine. Bijenale mozaika je najveća manifestacija značajnih likovnih ostvarenja u tehnici mozaika u protekle dve godine. U umetničkom izražavanju mora se poštovati tehnika izrade mozaika a dopušteni su inovativni postupci koji ne narušavaju osnovnu tehniku. Tema je slobodna. Poželjno je da visina i širina ne prelaze 100 sm i da radovi ne budu manji od A/4 formata. Na radovima je poželjno napraviti mogućnost kačenja a kod manjih komada i obavezno.

Najkasnije do 10. marta, 2014. poslati fotografiju mozaika u JPG formatu sa nazivom, dimenzijama i osnovnim podacima autora sa adresom i kontaktom na e – mail :  ljiljana.subotic@gmail.com

Zbog objektivnih okolnosti, troškovi slanja i vraćanja radova učesnika van Beograda, padaju na teret samih autora.
Najverovatnije će postojati mogućnost dovoza radova učesnika iz Beograda i za to će biti određen tačan datum i o tome će umetnici biti blagovremeno obavešteni.
Zajedno sa autorom Bijenala, žiri će izabrati tri najbolja rada čiji će autori dobiti priznanja i termin za samostalnu izložbu. Svi radovi koji prođu selekciju biće reprodukovani u katalogu.
Sve informacije na tel. 06446 11756 ; 064 837 4112 ili porukom na e-mail.
 
Ljiljana Subotić, autor Bijenala

 Najbolji autori V Bijenala mozaika  Najbolji autori V Bijenala mozaika  Najbolji autori V Bijenala mozaika

Pin It