nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

Galerija SKC Novi Beograd

Bulevar Zorana Đinđića 152a, tel/ 011 2609 527

www.skc.org.rs
april, 2014.

Pozivamo likovne i primenjene umetnike da se prijave za VI Bijenale mozaika koje će biti održano u aprilu, 2014. godine. Bijenale mozaika je najveća manifestacija značajnih likovnih ostvarenja u tehnici mozaika u protekle dve godine. U umetničkom izražavanju mora se poštovati tehnika izrade mozaika a dopušteni su inovativni postupci koji ne narušavaju osnovnu tehniku. Tema je slobodna. Poželjno je da visina i širina ne prelaze 100 sm i da radovi ne budu manji od A/4 formata. Na radovima je poželjno napraviti mogućnost kačenja a kod manjih komada i obavezno.

Najkasnije do 10. marta, 2014. poslati fotografiju mozaika u JPG formatu sa nazivom, dimenzijama i osnovnim podacima autora sa adresom i kontaktom na e – mail :  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Zbog objektivnih okolnosti, troškovi slanja i vraćanja radova učesnika van Beograda, padaju na teret samih autora.
Najverovatnije će postojati mogućnost dovoza radova učesnika iz Beograda i za to će biti određen tačan datum i o tome će umetnici biti blagovremeno obavešteni.
Zajedno sa autorom Bijenala, žiri će izabrati tri najbolja rada čiji će autori dobiti priznanja i termin za samostalnu izložbu. Svi radovi koji prođu selekciju biće reprodukovani u katalogu.
Sve informacije na tel. 06446 11756 ; 064 837 4112 ili porukom na e-mail.
 
Ljiljana Subotić, autor Bijenala

 Najbolji autori V Bijenala mozaika  Najbolji autori V Bijenala mozaika  Najbolji autori V Bijenala mozaika

Pin It