nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

četvrtak, 5. decembar u 19.00 Galerija SKC Novi Beograd
Autor konkursa: Nataša Brkić
U Beogradu u utorak,14. novembra, po sedmi put u Galeriji SKC Novi Beograd zasedao je eminentni žiri i pregledom radova, odabirom, znanjem, iskustvom, ali i preferencama dao doprinos ovoj značajnoj i lepoj kulturnoj manifestaciji. Na VII EX YU konkurs za grafiku prispele su 153 grafike 153 autora, od kojih su mnogi magistri, profesori, poznati grafičari i studenti.

Žiri u sastavu:
istoričarka umetnosti Natalija Cerović, viši kustos Paviljona „Cvijeta Zuzorić“,
slikar i grafičar Velizar Krstić, redovni profesor na Fakultet likovnih umetnosti
grafičar Zoran Grmaš, viši stručni saradnik Akademije umetnosti u Novom Sadu za izložbu i katalog izabrao je 71 grafiku i dodelio je sledeće nagrade
za najboljeg grafičara:
I   nagrada Zdravko Velovan
II  nagrada Branimir Karanović
III nagrada Ljubiša Brković

 Najbolji grafičar  Najbolji grafičar  Najbolji grafičar

za najboljeg studenta grafičara:
I   nagrada  Mihajlo Dragaš
II  nagrada Marija Djeranović
III nagrada Nataša Jovanić

 Najbolji student grafičar  Najbolji student grafičar  Najbolji student grafičar

Pin It