nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

četvrtak, 16. mart u 19.00  Galerija SKC Novi Beograd
slavica erdeljanovic curkpredgradje slavicaizložba crteža, grafika i slika
Specifičnost ove izložbe je prvi zajednički nastup izuzetno uspešne i talentovane umetničke porodice. Slavica Erdeljanović Curk diplomirala je i magistrirala na slikarskom odseku beogradskog Fakulteta primenjenih umetnosti. Radi kao redovni profesor monumentalnog slikarstva na Fakultetu umetnosti Univerziteta u Nišu.
Profesor dr Franc Curk je magistrirao na Akademiji za likovne umetnosti u Ljubljani na Odseku konzervacije i restauracije. Od 1979. doktor je likovno-tehnoloških nauka a 1992. stiče zvanje muzejskog savetnika. Najmlađi član ove obdarene porodice, Marija Curk (1995), student je master studija na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu na slikarskom odseku u klasi Gordana Nikolića. Do sada je imala tri samostalne i 43 grupne i grupne međunarodne izložbe.
Na izložbi svojim crtežima predstavlja se Slavica Erdeljanović Curk, Franc Curk grafikama, a Marija Curk, slikama.

 SLAVICA ERDELJANOVIĆ CURK, FRANC CURK I MARIJA CURK: Saglasje  SLAVICA ERDELJANOVIĆ CURK, FRANC CURK I MARIJA CURK: Saglasje  SLAVICA ERDELJANOVIĆ CURK, FRANC CURK I MARIJA CURK: Saglasje

Pin It