nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

ponedeljak, 20. mart u 19.00                    
havarija u raju 3izložba radova učenika Škole za dizajn
Pozajmljeni identiteti postavlja univerzalna pitanja posebno karakteristična za period adolescencije. Baveći se problematikom identiteta  učenici su dali odgovore kroz različite medije kao što  su: digitalna grafika, asamblaž, kolaž, crtež i video. Izložba predstavlja odabrane radove učenika III I IV razreda smera likovni tehničar, Škole za dizajn iz Beograda. Radovi su realizovani kroz predmet višemedijska umetnost, računarska grafika i multimediji i crtanje u periodu od 2012. do 2017.  godine. Smer likovni tehničar  osnovan je 2009. godine i najmlađi je smer u Školi za dizajn. Kroz program ovog smera učenici se obrazuju  kroz različite discipline iz oblasti vizuelnih umetnosti kao što su: crtanje, slikanje, vajanje, grafika, fotografija, osnovi tehnologije i konzervacije, tehnike zidnog slikarstva, višemedijska umetnost, računarska grafika i multimediji. Na koji način epoha u kojoj živimo za koju je karakteristična  ideološka oskudica, hiperkomunikacija, virtuelna putovanja kroz prostor i vreme utiče na formiranje osećaja celovitosti i jedinstvenosti pojedinca? Ovi mladi umetnici koji tek ulaze u problematiku savremene umetničke prakse predstavljaju novu pokretačku snagu koju karakteriše samosvest i angažovan stav prema društvu.

 Pozajmljeni identiteti  Pozajmljeni identiteti  Pozajmljeni identiteti
 Pozajmljeni identiteti   

Pin It