nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

četvrtak, 16. mart u 19.00  (traje do 24. marta)
ivana kruljCiklus izložbi: Afirmacija mladih
kolektivna izložba fotografija
autor postavke: Mihailo Simović
Sekcija za fotografiju i digitalnu grafiku u Školi primenjenih umetnosti osnovana je 2010. godine sa ciljem da kod učenika razvija estetsko poimanje stvarnosti, pre svega kroz upotrebu savremenih tehnologija digitalne fotografije i iz godine u godinu privlači sve više mladih stvaralaca, učenika ove škole. Članovi sekcije i njihov mentor Mihailo Simović bave se tehnikom fotografisanja, kreativnom fotografijom i digitalnom postprodukcijom.
Polaznici ove sekcije svoje radove već izlažu rame uz rame sa zrelim autorima na salonima i izložbama fotografije u Srbiji, a posebno mesto u godišnjem programu rada sekcije, čini predstavljanje njihovih najboljih radova u okviru ciklusa Afirmacija mladih u Srećnoj galeriji SKC Beograd.
Dve osvojene nagrade na 36. omladinskoj republičkoj izložbi fotografija, pod patronatom Fotosaveza Srbije, kao i brojne nagrade i priznanja koja polaznici ove sekcije osvajaju na republičkim i međunarodnim smotrama i izložbama, govore o kvalitetu rada ove sekcije.
Na izložbi učestvuju sledeći mladi fotografi: In Hu, Ivana Krulj, Petar Jovanović, Ružica Ristivojević, Katarina Trifunović, Ognjen Ninković, Sandra Savić, Kristina Pantelić, Iva Mijić-Pantić, Ivan Radnić, Marija Božić, Katarina Srdanović, Dimitrije Graovac, Hristina Rajković i Dimitrije Šerbula.

kristina srdanovic

Pin It