nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

utorak, 14. februar u 19.00  Galerija SKC Novi Beograd
tatjana petrovic karabasevicizložba akvarela
Posle priznanja na IV Bijenalu akvarela malog formata, 2015. Tatjana Petrović Karabašević ima priliku da se beogradskoj publici predstavi samostalnom izložbom. Izložbom akvarela na papiru, formata 50 x 70 cm, u ciklusu „Godina pevca“, upoznajemo Tatjanu kao jednog vrsnog akvarelistu sa zanimljivim motivskim opredeljenjem. Tatjana je uz brojne grupne, od 2012. imala pet samostalnih izložbi u svom rodnom Majdanpeku i tri u Beogradu.
„Ova ptica mitskog simbolizma i nevidovne prirode je trojaka: večernja, ponoćna i jutarnja. Prvi i drugi pevci oglašavaju noć, a treći  zoru, pa se veruje da lošotije (nečastivi) beže kad petlovi zapevaju.
Crvena kresta petla svojom bojom i oblikom simbolizuje sunce, a potvrdu daje njena semantika od arhaizma Iкресв, oganj, vatra, koju simbolizuje barjak, zastavu zore... “ / Slobodan M. Filipović

Pin It