nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

sreda, 1. februar u 19.00  Galerija SKC Novi Beograd
danilo vizložba crteža
U seriji crteža „Moderna srpska mitologija“, stari srpski kućni bogovi, transformisali su se u muke savremenog čoveka... Dok su naši stari imali načina da se bore sa avetima i anđamama i ostavljali jedni drugima više ili manje uputstva, mi danas ne znamo kako ćemo sa našim „modernim“ vampirima. Autor ukazuje na sve veću moć koju imaju naši novi ,a još nepriznati mali bogovi. Spajajući neodoljivost i imperativnost mita, njegovo večito ponavljanje i utvrđenost sa kompulsijom svakodnevnih kvazi potreba, autor već u naslovu sugeriše dramatičnost svoje kolekcije. Njegov Partenon je tu da nas upozori. To je demonski grad u kome smo danonoćno prisutni.
Autor nam ne prikazuje onog kome idu molitve u ovom novom religioznom sistemu. Možda i njega treba tražiti u nama samima, sastavljati ga od delova prsnute stvarnosti i pronaći sliku koja nedostaje... a možda su ovo samo prvih devet krugova na dole.

Pin It