nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

četvrtak, 8. decembar u 19.00  Galerija SKC Novi Beograd
jovana dragicizložba
Jovana Dragić (1984) posle diplomiranja na Višoj školi likovnih i primenjenih umetnosti upisuje se na Fakultet primenjenih umetnosti - smer slikarstvo u klasi prof.  Anđelke Bojović, i završava master studije 2013. godine.  Učestvovala je na brojnim grupnim izložbama.
Ciklus „Izgubljene duše“prirodan je nastavak višegodišnje zbirke crteža pod nazivom „Preklapanja“, odraz opažanja sveta i ljudi, kao i njihovih međusobnih odnosa kojim se slikarka bavi još od studija.
Pažljivo posmatrajući i višeslojno opažajući finese i nijanse u ljudskim odnosima, preklapanja kroz susrete, dolaske i odlaske, uspostavljanje i raskidanje intimnih. ali nespojivo-spojivih odnosa, Jovana Dragić pažljivo nanosi slojeve duša, nekad samo kroz teksturu boje ukazujući na naprsline u prezentaciji odnosa. Jasnih likova i granica, ali zamagljenih nijansi boja, njene slike teže da predstave bremenitost i pritisak novog veka i ubrzanog življenja na čovek-na-čoveka odnose. Nekada izdvajajući samo jednu celinu, par likova, a nekada kroz levak uma prikazujući sve uticaje koje, od štampe i televizije do socijalnih mreža i bilborda, svet vrši na pojedinca, autorka daje svoj doprinos boljem opažanju i opisu novog veka.  (dr Ivana Šošić Barac)

Pin It