nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

utorak, 22. novembar u 19.00  Galerija SKC Novi Beograd
nericaNerica Abdulić-Osmančević (1965. Banja Luka), diplomirala je na  Akademiji likovnih umjetnosti u Sarajevu 1989. u klasi prof. Radovana Tadića. Do 1992. bavi se prosvetno-pedagoškim radom u Banja Luci, potom odlazi u Austriju gdje obavlja  poslove u umetničkoj i prosvetnoj branši i  grafičkoj delatnosti. U periodu 1995-2009. drži kurseve slikanja i crtanja u VHS Salzburg. Od 1989. do 2009. realizovala je brojne izložbe akvarela i crteža u zemlji i inostranstvu. Od 2004. član ULUBiH-a, a od  2015. ima status istaknutog slobodnog umetnika BiH.
„Nerica Abdulić-Osmančević odvažila se da u akvarelu razreši jedan planinski motiv kojem je dala i konkretan naziv ,Vlašić’. Sliku je razvela u široki vizuelni spektar pronalazeći suptilna razrešenja za zone pojedinih uzvisina i u sve to je utkala linije dinamičnih kretanja zadatim prostorom, čak je u sliku uvela žice i stubove telefonskih vodova i prevela ih u lepo iznijansiranu arabesku. Uz to je, vrlo vešto, vladala i načinom nanošenja boja. Pri tom je i sam bojeni pigment iznijansirala u zavisnosti od prostorne užljebljenosti u motiv.“ Vojislav Vujanović

Pin It