nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

ponedeljak, 5. septembar u 19.00
Dominika MorariuIzložba
Dominika Morariu (Vršac, 1967) Diplomirala na Akademiji umetnosti u Novom Sadu na odseku za slikarstvo. Član je SULUV-a, ULUS-a, ULUPUDS-a. Izlagala na 19 samostalnih izložbi u zemlji i inostranstvu kao i na više od 220 kolektivnih izložbi.
„Svet biljaka mi je oduvek bio zanimljiv, sa svim svojim zakonitostima i raznolikostima. Mnogo toga simbolišu ove biljke „upletene” u moje radove. Čuvaju uspomene pre svega na mesta i vreme kada su i sa kim brane, one su čuvari i čudesnih moći isceljenja, dokaz o mogućnosti saživota različitih vrsta, o lepoti oblika.. Sakupljam ih i čuvam kao vrstu herbarijuma-dnevnika i onda, kada imam potrebu, „uplićem“  u svoje radove na različite načine.
Radovi  su nastajali  kao  razgovor sa tišinom, tj. razgovor sa sopstvenim bićem, u tišini, kao potreba da se poigram događajima  i sećanjima – i pretvorim ih u nešto drugo. Nastali  su iz  potrebe  tumačenja potrebe za tišinom. Beležeći  izdvojene momente samotnosti, radovi su plod upletenih niti tišine, nasleđa, simbola, sećanja, botanike..
Slojevi tišine utkani su u konstrukciju ovih radova, tako da otkrivanje jednog sloja uvek vodi ka otvaranju sledećeg.
Radovi za izložbu Memorarium nastali su slaganjem crteža, hartije, voska. U najvećoj meri izvedeni su kombinacijom kolažiranog papira ili voska sa  segmentima različitih biljaka.”

Pin It