nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

sreda, 1. jun u 18.00 (traje do 8. juna)
Cirilica 05izložba kaligrafije i ćiriličnog pisma
Sve delatnosti Udruženja  u vezi su sa promovisanjem lepote, značaja, ali i upotrebljivosti ćiriličnog pisma kao inspiracije primenjenim i likovnim umetnicima sa željom da se prikaže i pokaže u najlepšem svetlu kako našem narodu tako i celom svetu kao naše obeležje i posebnost kojim se izdvajamo od drugih.
Kroz izložbe o kaligrafiji i ćiriličnom pismu, radionice o kaligrafiji i tipografiji ćirilice, istoriju i razvoj ćiriličnog  pisma, kroz predočavanje marketinških prednosti ćirilice za srpske proizvode hrane i pića, stanje i upotrebu državnog i narodnog pisma uz osvrt na Ustav Srbije – ćirilica je motiv protkan kroz sve aktivnosti Udruženja građana Kultura ćirilice. P. Stojanović

 Motiv ćirilica  Motiv ćirilica  Motiv ćirilica
 Motiv ćirilica  Motiv ćirilica  Motiv ćirilica
 Motiv ćirilica  Motiv ćirilica  

Pin It