nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

ponedeljak, 7. decembar 2015.  u 19.00  (traje do 25. decembra)  izložba
sanja sremac„U svetu umetnosti ništa nije predodređeno i ništa nije nemoguće, naravno uz preduslov  bogatstva mašte i duha.
Jedna od umetnica koja tako doživljava svet oko nas, i u nama je keramičarka Sanja Sremac. istovremeno balansirajući kroz igru formi i oblika, i sintezu suprotnosti, izlaže panoe i skulpture . To je druga, u nizu od tri postavke, na temu kontrasta i komunikacija.
Ikonografija  izložbe  „Kontrasti komunikacije“ odgovor je na susrete sa ljudima, na mirise i boje, na atmosferu, poglede, osmehe, disanja, traganje i prepuštanje.
„Preobražajci“, „Grčci“, „Rastavići“... samo su neki od naziva asocijativnih (a ko razume i duhovitih), skulptura i panoa Sanje Sremac, nastalih spajanjem potpuno različitih materijala, eksera, građevinske armature, metalnih elemenata, prirodne kosti i kose, peska i stakla, objedinjenih keramikom-kameninom pečenom na 1.260 stepeni.
Autorka spontano sintetizuje naizgled nespojive materijale. Eksperimentiše, sluti, nada se. Stvara. Tako budi radoznalost kod posmatrača koji pogledom na njena raznolika dela ima svoju viziju. Lepota je u kontrastu.“
Maja Živanović, likovni kritičar
Sanja Sremac (1969. Beograd) završila je srednju dizajnersku školu. Diplomirala na FPUD-u na odseku keramika i staklo. Samostalni umetnik, član ULUS-a i ULUPUDS-a.
Izlaže od 1992. godine, preko sto sedamdeset žiriranih grupnih izložbi u zemlji i inostranstvu. Učestvovala je na brojnim kolonijama, festivalima i radionicama. Radovi joj se nalaze u privatnim zbirkama, mnogobrojnim galerijama i ustanovama kulture.

 Sanja Sremac  Sanja Sremac  Sanja Sremac
 Sanja Sremac   

Pin It