nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

utorak, 18. oktobar u 19.00  Galerija SKC Novi Beograd
zoran radonjic katalog gradiskaizložba slika
Zorаn Rаdonjić (1975)  diplomirao je na  Akаdemiji umetnosti u Novom Sаdu 1999. godine u klаsi profesorа Dušаnа Todorovićа, a kod istog profesora  2004. godine zаvršio i mаgistаrske studije. Samostalno izlaže od 1998. (Prijedor, Banja Luka, Kotor,  Gradiška, Novi Grad…), i učestvuje na brojnim grupnim izložbama. Autor više krаtkih, dokumentаrnih filmovа, putopisnih serijаlа i igrаnih filmovа zа decu.
Radonjić: „Pejzaži oduvek dominiraju u mom slikarstvu. Priroda kao sadržaj više je nego zahvalna. Često atmosfera prirode korespondira sa atmosferom duše, a transformacija oblika i boja samo su naglašavanje stanja duše i trenutne atmosfere slikanog motiva. Imao sam nekoliko različitih ciklusa, među kojima i Indija, šapat vječnosti, ciklus dosta specifičan jer je većina slika nastajala zaista na licu mesta, tj. u samoj Indiji. Međutim, u svim ciklusima atmosfera slikanog motiva dominira. Čak i u potpuno apstraktnom ciklusu Od pejzaža ka apstrakciji ostao sam pre svega slikar atmosfere.“

Pin It