nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

petak, 17. Mart u 17:00 novi prostor
Predavanje: Dr Maja Tarailo-Graovac

Studentska sekcija za neuronauke u okviru naučno-popularne manifestacije “Nedelja svesti o mozgu 2017.'', organizuje predavanje na kojem će dr Maja Tarailo-Graovac govoriti o aktuelnim istraživanjima i primeni bioinformatike u dijagnostici i istraživanju neurometaboličkih poremećaja.

Bioinformatika - spoj računarskih nauka, matematike i biologije - je alatka koja pridaje smisao sijasetu informacija dobijenih u biološkim istraživanjima naslednih bolesti i zadobija sve veću ulogu u medicinskoj dijagnostici.
Neurometabolički poremećaji su važna grupa urođenih bolesti, koje se najčešće ispoljavaju tokom najranijih perioda života - kod novorođenčadi i beba. Kod ovih bolesti, pravilan rad i razvoj nervnog sistema su pogođeni "greškama" u metaboličkoj mašineriji organizma. Rana dijagnoza je od ključnog značaja za tretman bolesti.

Pin It