nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

utorak, 6. decembar u 20.00 mala sala
2016126 Rap1Projekcija filma o underground repu u Njujorku
Dokumentarni film Juliana Jakobsmejera i Tima Boltea, reditelja iz nemačkog grada Paderborna,  prikazuje skice iz života dva mlada repera iz Njujorka, koji svojim muzičkim angažmanom pokušavaju da sebi poboljšaju životne uslove. „Njujork je najveća džungla”, kaže jedan od protagonista filma, da bi naglasio da, stoga, „da bi preživeo, moraš da budeš lav!” Njegovo ime je Džoi BM i uličnom prodajom muzičkih diskova muzikom koju sam pravi, pokušava da se izvuče iz zatočenosti u svom kraju u Bronksu. Ubedljivi nastup pred slučajnim prolaznicima i spontana neposrednost u komunikaciji jesu njegove jedine jake strane u tom poslu, ali ipak makar toliko uspeva da bude elementarno zadovoljan. Druži se sa Aj Flajerom, nekadašnjim dilerom droge, koji tvrdi da je to napustio i da sada pokušava da postane umetnik preživljavanja. Ta dva lika vode gledaoca kroz obične svakodnevne gradske priče, uz naglasak na ulogu koju rep muzika, i hip hop imaju u njihovim životima.

 Hip Hop Bioskop  Hip Hop Bioskop  Hip Hop Bioskop

Pin It