nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

utorak, 21. mart u 20.00 mala sala
filmforum 21 mart volic 2Prezentacija radova, uz razgovor sa umetnicom
Samostalna izložba Svetlane Volic pod nazivom „NON FINITO, Pasaž 2: Gde prestaje svet“, koja je u toku sve do desetog aprila u Salonu MSUB biće povod da se sa autorkom razgovara o načinima na koje je ona do sada u svom umetničkom radu koristila video zapise. „Gde prestaje svet“ osmišljen je specifično prostor Salona MSUB, i u njega su ugrađeni video snimci beleženi tokom istraživačkih putovanja, da bi, kako to stoji u katalogu izložbe, formirali "video-biblioteku projekta, skladište prizora koji služe kao materijali za građenje vizuelno-poetskih struktura". U toku razgovoru će uz dokumentaciju njenih dosadašnjih video instalacija u okviru samostalnih izložbi i intervencija u galerijskim i negalerijskim prostorima, biti predstavljen i izbor iz osamnaest video-instalacija za različite pozorišne predstave.

 Upotreba videa u umetničkoj praksi Svetlane Volic  Upotreba videa u umetničkoj praksi Svetlane Volic  Upotreba videa u umetničkoj praksi Svetlane Volic

Pin It