nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

utorak, 24. januar u 20.00 mala sala
filmforum 2017 01 24 iva 1Projekcije i razgovor sa autorkom
Radovi o kojima će biti reč uključuju i sledeće:
- Ait-Prop-Flash-Mob (ili Ples radnika u suton) je umetnički projekat koji se izvedi u stilu Fleš-mob akcija. Višemedijska instalacija predstavljena u Domu omladine Beograda oktobra i novembra 2015. nastala je iz javnog performansa izvedenog na Trgu Republike u Beogradu 25. juna 2015. u 19 časova.  
- Green Shake, Cipralex & PVC Windows (2013) je serija autobiografskih mikro video radova načinjenih u kvaziminimalističkom stilu. Oni predstavljaju snimljene performanse i sadrže neku vrstu vizuelnog teksta.  
- Mehanički san (2011) bio je inspirisan vešću da je jugoslovenska fabrika automobila Crvena zastava prodata Italijanskom automobilskom magnatu Fiatu. Rad se bavi kulturnim i društvenim fenomenima koje je ovaj događaj podstakao. Realizovan je u vidu pet fotografija, videa i slike.

 Iva Kontić  Iva Kontić  Iva Kontić

Pin It