nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

utorak, 2. april u 19.00 plato ispred svečanog ulaza
as13Nela Antonović & Teatar Mimart
Ambijentalni performans aktera Teatra Mimart ispred SKC-a predstaviće susretanja umetnika i doprineće atmosferi sećanja na mnoge učesnike godinama unatrag sa osvrtom na buduće susrete. Mapiranje umetnikovih puteva, njihovih ukrštanja i zajedničkog putovanja, dovode do mesta susreta gde svi zajedno kreiraju slike koje se pamte, pokretne instalacije. Minimalistički pokreti i elementi Flash mob aktivnosti simbolično će predstaviti vezu između njih, ali i vezu sa publikom u interaktivnoj završnici.

Autor projekta i koncept: Nela Antonović; izvođači: Đurđa Pavlović, Ana Bastać, Anja Nikolić, Lidija Antonović, Nikola Vranić i Ivan Milenković; kostimi: Anđelija Marković
Teatar Mimart prvi je alternativni fizički teatar kod nas, osnovan 1984. godine na neformalnoj sceni SKC-a. Nela Antonović do danas okuplja grupu umetnika iz raznih oblasti koji se bave istraživačkim otvorenim procesom u pozorištu. Dugogodišnje iskustvo i plansko istraživanje slobode pokreta i neverbalne komunikacije kroz radionice kreativne vizualizacije rezultira u metod Mimart koji pored održivosti donosi nove kodove u izvođačkim umetnostima. Muzička pratnja: Perkusionistička radionica „Ritam Studentskog grada“. Radionica za udaraljke namenjena je studentima koji su zainteresovani za bavljenje muzikom i ovladavanjem veštinom sviranja na udaraljkama. Perkusionistička  radionica - Ritam Studentskog grada  jedna je od aktivnosti kvalitetnog motivisanja stanovnika Studentskog grada da se okrenu pravim muzičkim vrednostima.

Pin It