nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Last Thrill

sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J., vokal i Boske, bubanj

Popečitelji

na svojim koncertima promovišu singlove „Kroz“ i „Bum!“, sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu

E-Play

je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Trese. Lupa. Udara.

oja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless)

Jarboli

Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta.

Rain Dogs

Fantastični beogradski tribute to Tom Waits bend sa tradicijom dugom više od jedne decenije, Waitsovu muziku drži „u malom prstu“, a zahvaljujući unikatnoj interakciji s publikom i odličnoj interpretaciji, Dogsi pune beogradske klubove stvarajući svojevrstan muzičko/poetski performans.

as132 - 5. april stepenice prema maloj sali

2011-11-08 filmforum dejan klincov 09Aprila 1971. Božidar Zečević pokrenuo je Filmforum u SKC-u, kao mesto prikazivanja filmskog nasleđa, kao i aktuelne filmske produkcije koja nije mogla da se vidi u repertoarskim bioskopima, pa i kao mesto kritičkog mišljenja, na kome se nije povlađivalo proseku filmske ponude.

Četrdeset godina kasnije Filmforum je obnovljen, sa zadatkom proizvodnje diskursa o pokretnim slikama u filmu i drugim vizuelnim umetnostima, u interdisciplinarnom kontekstu, kao i kritičke recepcije onog  nasleđa koje je izmaklo disciplinarnim podelama. Ovo su foto-sekvence iz dokumentacije nekih od događaja održanih u okviru novog Filmforuma u prve dve godine rada.

 Novi film forum  Novi film forum  Novi film forum

Pin It